Savaitės klausimas

Ar man reikia Twitter? Laikiau tai nesąmone ir nenorėjau turėti nieko bendra su šita itin susireikšminti leidžiančia žinučių siuntykla. Bet šiandien supratau, kad norėčiau prenumeruoti Europos lyčių lygybės instituto žinutes, be to, kai kurie mano draugai šitą galimybę intensyviai naudoja.

Ar skaitytumėte? Prenumeruotumėte? Ar tai būtų geresnis būdas man bendrauti su pasauliu? O gal verčiau susikurti atvirą FB profilį? Ar ši priemonė tinka mano skleidžiamoms temoms? Jei taip, kuria kalba? Ar patys naudojate Twitter? Dažnai? Kokiems tikslams? Parašykite, labai įdomu.

Comments 1

  1. O juk gali susikurt Twitter, bet tik sekti kitus, o pati nerašyti.
    Manau, Twitter yra gera priemonė dalintis nuorodom ir šiaip brūkštelt kokią idėją. Bet ilgom diskusijom netinkama, o ir savo vienos nuomonės nelabai į 140 ženklų sukiši. Asmeniškai bandžiau naudoti nuorodom, bet dažnai noris be linko dar ir truputį apibūdint, kad žmonės atsirinktų, ar ten eiti, bet kad apibūdinimas neretai neišsitekdavo.
    O kai naudojama ne nuorodom, o ir greitom ir aktualiom žinutėm, tai kyla poreikis dažnai tikrintis. O, va, tada ir prasideda tas ratas, iš kurio žmonės kapstydamiesi pradeda visų soc. priemonių atsisakinėti, kad laiką į savo rankas vėl pasigautų. Žinoma, nereikia per daug pasinert, ir viskas gerai.

    Gali pabandyti juk, pamatysi, ar turi ką tokiu formatu rašyti. Twitteriui, manau, reikia kitokio turinio truputį. O apie FB nuomonės neturiu, gal Tau ir tiktų 🙂

    Beje, yra dar vienas sprendimas – sekti RSS tų pavienių twitter accountų, kurie įdomūs. Aš taip darau, esu pratus intensyviai naudotis RSS, tai man labai patogu – viskas vienoj vietoj gaunas.

    Žinoma, twitter turi privalumą – neišsiplėsi ten per daug. Ir, va, pakomentavus tenai būčiau gerokai trumpiau nei čia 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.