Cosmopolitan laužia tylos apie moterų sekso turizmą sieną

Įdomi tema. Nesvarbu, kad Karibai – ne šalis, o universitetas – Ben Guriono, bet surinkta įdomių faktų. Aš esu prieš neturtingų šalių gyventojų egzotizavimą ir objektifikavimą, bet tai, kad moterys važiuoja sekso ieškoti, tai visgi slepia tam tikrą revoliucinę žinutę mūsų kultūroje, kurioje moteris neva „duoda“ (jei tai daroma be pagarbos) ar atsiduoda (jei su pagarba). Taigi pratinkimės – moterys turi seksualinių poreikių, kurie dargi gali laaabai nepatikti mūsų „Lietuva – lietuviams“ triukšmautojams.

Bent jau aš nebuvau skaičiusi tokio straipsnio, kuris siųstų tokią žinutę: „Viskas čia OK, moterys taip daro, tik nesipasakoja. Štai sąrašiukas, kur galima gauti ir už kiek, – sėkmės, tik nepamiršk apsaugos“. Kaip sako liaudis, gotta love Cosmopolitan.

Comments 3

  1. Post
    Author

    @Vilius:
    Tai juk tame ir esmė, kad apie moteris neįprasta taip kalbėti – kaip apie subjektes, ieškančias seksualinių patirčių. Pagal tradicinį supratimą moterys nenori sekso, tik susimoka juo vyrams už prieraišumą. Pagal šiek tiek prasiplėtusį šiuolaikinį supratimą, moterys jo „nusipelno” tik jei elgiasi pagal patriarchalinę logiką ir yra jaunos. O čia neneigiamai parašyta, kaip vidutinio amžiaus moterys ieško ir susiranda.

    Vyrų žurnalai pilni tokių dalykų.

  2. Taip ir įsivaizduoju analogišką straipsnį vyrų žurnale. Su kainomis. O čia, pasirodo, geras skonis.

  3. Nelabai matyti skirtumo tarp vyrų ir moterų prostitucijos, šiaip jau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.