Pasiūlymas „antitolerastininkams/ėms”

Kur pasisuksi, gatvėse, žurnaluose, televizijoje savo ideologiją nevaržomai skleidžia manekenės ir fotomodeliai. Vadinamosios mados ideologijos esmė – reikia atitikti fotošopu pakoreguotus labai liesų žmogų paveikslus. Manekenių ir fotomodelių pasiutusiai daugėja – argi neįtartina? Juk taip negali įvykti natūraliai. Vadinasi, jų daugėja skverbiantis į vaikų pasąmonę ir įtikinant tapti manekenėmis/ fotomodeliais. Ir išties, mergaitės įtraukiamos nuo 13 metų.

Ši ideologija apsimeta esanti estetika/geru skoniu ir reikalauja ją toleruoti, kai iš tiesų tai yra visuomenei primesta ideologija, siekianti sunaikinti visuomenės pamatus. Juk visuomenės ląstelė – nefotošopinta, tiek, kiek norisi valganti žmoga. O dabar net keletą kartų per metus vyksta mados paradai, kuriuos transliuoja visi kanalai. Kai kuriuos paradus, kur demonstruojami tokie iškrypimai, rengia įvairios dizainerės, bet dažnai tie paradai net gviešiasi miesto vardo ir pretenduoja tapti metų renginiu. Modelių kultas padaro Lietuvą išskirtinai aukšto savižudybių skaičiaus šalimi, skatina emigraciją.

Kokia galėtų būti politinė programa? Modeliai galėtų sau toliau demonstruotis ir fotošopintis savo ir dizainerių asmeninėje erdvėje, o nuotraukas siuntinėti savo giminėms ir draugams – tegu sau, niekas nedraudžia, bet tegu nesireiškia visuomenėje, nesirodo viešai, neokupuoja viešosios erdvės ir į savo ideologiją nevilioja vaikų. Todėl reikėtų uždrausti reklamą, cenzūruoti mados žurnalus ir laidas, parduotuvių vitrinas.

Prašom – iki rinkimų dar penkios dienos, dovanoju šią programą nemokamai bet kuriai partijai. Kas išdrįs? 🙂

Kas mąsto, supras. O tikriausiai ir pastebės, kad skirtumas tarp šių tyčia sutirštintų teiginių (jokiu būdu nemenkinu asmenybių, dėl vienokių ar kitokių priežasčių pasirinkusių vienokią ar kitokią visuomenėje socialinį prestižą teikiančią profesiją) ir to, ką skleidžia LGBT teisių priešininkės, yra tai, kad daugelis mano teiginių netgi yra tiesa.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.