Debatai nebaigti! E.Zuroff’as atsako į komentarus

Ankstesniame tinklaraščio įraše papasakojau savo interviu su Efraim’u Zuroff’u istoriją. Skaitytojas Zeppelinus pakritikavo, kad nepabandžiau mesti pašnekovui iššūkio dėl dvigubų standartų: (a) skaitytojo teigimu, pašnekovas sumažina bylų ir nuteistųjų skaičių, (b) kritikuoja baltiškų iškasenų naudojimą ir nepastebi, kad svastika sėkmingai puikuojasi Suomijos oro pajėgų vėliavoje.

Ką tik gavau E.Z. atsakymą (truputį patrumpinau, vertimas mano):

a) Vienintelis galimas paaiškinimas – 16 teismų prasidėjo 1990, kai Lietuva dar nebuvo visiškai nepriklausoma. Prašyčiau skaitytojo pateikti įrodymus, įtariamųjų vardus ir kiekvienos bylos baigtį. Kai matysiu detales, galėsiu tiksliau paaiškinti. Jei visi šie nusikaltėliai buvo nuteisti, kodėl niekas apie tai nežino? Be to, skaičiai nesueina.

b) Kalbant apie Suomijos oro pajėgų vėliavą, mano žiniomis, jie niekada nedalyvavo masinėse žudynėse ir nebuvo įtariami simpatizuojant nacių ideologijai, tikriausiai todėl niekas nepastebėjo svastikos jų vėliavoje.

Laukiu tolesnių komentarų, darosi dar įdomiau.

Comments 22

  1. Post
    Author

    Gerbiamasis, suprantu, kad norite išreikšti savo nuomonę Jums skaudžiu klausimu, bet perspėju Jus: tokie komentarai balansuoja ant šmeižto ribos. Ar suprantate, kad šmeižiate asmenį baisiais dalykais, kurių, spėju, negalite įrodyti? Ar suprantate, kad už tai gali tekti atsakyti? Kiekviena esame atsakinga už tai, ką keliame į internetą ir jame rašome. Šmeižto ir neapykantos kurstymo savo blogo komentaruose netoleruosiu. Jei turite medžiagos bylai, kreipkitės į prokuratūrą/teismą.

  2. Galima būtų prašyti „nacių medžiotoją” Efraim Zuroff pamedžioti Lietuvoje ir Izraelyje raudonuosius nacistus dušanskius,kurie organizavo ir vykdė masines lietuvių žudynes iki ir po antrojo pasaulinio karo. Rudujų nacių E.Zuroff ” prisimedžiojo” sočiai,o raudonieji naciai, deja , yra zuroffų giminaičiai,todėl mažai vilčių,kad eis jų medžioti..

  3. Mielai Daivai rekomenduoju pasidomėti Lietuvos Konsulato vaidmeniu minėtoje Sugiharos istorijoje.Dar gyva,95 metu Birutė Verkelytė,konsulato darbuotoja(žiūr.internete).Tikiuosi pasidarys aišku,kad žydams lietuviai yra nykstamai mažas niekutis,pelningiau reikšti dėkingumą japonui Sugiharai..Ar dar turit kokių klausimų? Arvydas Damijonaitis

  4. Klastingieji vanagai zurofai vokiečių belaisvių stovyklose smagindavosi šaudydami vokiečius.Per diena prišaudydavo iki tūkstančio.Prūsija buvo paskandinta nekaltų 1,5 milijono gyventojų krauju.”Nacių medžiotojai”yra priedanga sadistiniams zurofų keršto protrūkiams..Laikas baigti kraugeriams siautėti,informacija apie fanatikų sionistų nusikaltimus neturi būti slepiama.Arvydas Damijonaitis,žydų gelbėtojos vaikaitis.

  5. Zurofai vokiečių belaisvių stovyklose smagindavosi šaudydami vokiečius.Per diena prišaudydavo iki tūkstančio.Prūsija buvo paskandinta nekaltų 1,5 milijono gyventojų krauju.”Nacių medžiotojai”yra priedanga sadistiniams zurofų keršto protrūkiams..Laikas baigti siautėti,informacija apie fanatikų sionistų nusikaltimus neturi būti slepiama.Arvydas Damijonaitis,žydų gelbėtojos vaikaitis.

  6. Post
    Author

    Gerbiamasis, prašau masiškai nespaminti, komentarus rašykite po vieną kartą. Iš anksto dėkoju. Taip pat nenorėčiau, kad naudotumėte mano blogą sąmokslo teorijoms skleisti.
    Nesuprantu, iš kur imate tokius duomenis. Jau kas kas, bet tik ne žydės istoriškai propagavo maišymąsi. Tik kelios paskutinės kartos apskritai išmoko jį toleruoti. Esu sutikusi vieną rusą, kurio senelis dirbo saugume, tai kai sūnus (mano pažįstamo tėvas) nutarė tuoktis su žyde, sulaukė labai daug neigiamų reakcijų. Akademinėje srityje ir kitur taip pat buvo daug diskriminacijos, daugelis keitėsi pavardes ar kitaip slėpė tapatybę. Nežinau, iš kur traukiate tokias istorijas, bet panašu, kad jomis nė neabejojate.

  7. Post
    Author

    Ką turite galvoje “Lietuvos konsulatas Vilniuje”? Diplomatai išdavinėja vizas savo nuožiūra arba suderinę su SAVO vyriausybe. Pasidomėkite procedūromis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.